Työpaikat

Myyrmäen apteekki on koulutusmyönteinen MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella: Vantaan bussit ja kehärata kulkevat lähes oven edestä, ja edullisia pysäköintipaikkoja löytyy. Meillä on henkilökuntaetuina mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-20 ja su 10-20. Mukavassa tiimissämme on haettavana seuraavat työpaikat:

♦ Asiakaspalvelufarmaseutti tai -proviisori
Haemme asiakaspalveluun farmaseuttia, proviisoria tai proviisoriopiskelijaa vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

♦ Asiakaspalvelupäällikkö
Asiakaspalvelupäällikkö vastaa apteekin päivittäisen toiminnan sujuvuudesta, auttaa ja tukee arjen pulmatilanteissa ja osallistuu asiakaspalveluun. Työnkuvaan kuuluu myös henkilökunnan koulutukseen liittyviä tehtäviä yhteistyössä apteekkarin ja johtavan proviisorin kanssa.
Tehtävä sopii vastavalmistuneelle tai jo pitempään alalla työskennelleelle proviisorille, myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan. Apteekin toiminnan tuntemus on välttämätöntä, MAXX-osaaminen katsotaan eduksi.
Aloitus sopimuksen mukaan.

Kysymyksiin vastaavat:
apteekkari Juhani Nikunen, puh. 09-53063417, apteekkari [a] myyrmaenapteekki.com  sekä
johtava proviisori Leena Honkanen, puh. 09-53063418

Hakemukset palkkatoiveineen:
apteekkari Juhani Nikunen, apteekkari [a] myyrmaenapteekki.com

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen: apteekkari [a] myyrmaenapteekki.com