09 5306340

Työpaikat

Myyrmäen apteekki on koulutusmyönteinen MAXX-apteekki hyvien kulkuyhteyksien varrella: Vantaan bussit ja kehärata kulkevat lähes oven edestä, ja edullisia pysäköintipaikkoja löytyy. Meillä on henkilökuntaetuina mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Apteekki on avoinna ma-pe 8-21, la 8-20 ja su 10-20. Mukavassa tiimissämme on haettavana seuraavat työpaikat:

♦ Johtava proviisori
Haemme johtavaa proviisoria nykyisen johtavan proviisorin siirtyessä apteekkariksi. Johtava proviisori osallistuu mm. päivittäisjohtamiseen ja koko apteekin toiminnasta vastaamiseen ja kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset tekemään ja syventämään osaamistasi kaikissa apteekkiproviisorin tehtävissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää apteekkikokemusta, MAXX-järjestelmän tuntemusta ja hyvää johtamistaitoa. Aloitus sopimuksen mukaan. Hakemukset 30.11.2023 mennessä palkkatoiveineen sähköpostilla apteekkarille.

♦ Kassa
Haemme kassatyöntekijää osa-aikaiseen työhön. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus ja kassamyyntikokemus on välttämätöntä, aiempi työkokemus apteekista tai esim. vähittäiskaupasta katsotaan eduksi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus apteekkien työntekijöiden TES:n mukaan (väh. 11,45 e/h + työvuorolisät).

• Kysymyksiin vastaavat:
apteekkari Juhani Nikunen, puh. 09-53063417, apteekkari [a] myyrmaenapteekki.com  sekä
johtava proviisori Leena Sugander, puh. 09-53063418

• Hakemukset palkkatoiveineen:
apteekkari Juhani Nikunen, apteekkari [a] myyrmaenapteekki.com

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen: apteekkari [a] myyrmaenapteekki.com