09 5306340

Palvelut

Reseptin toimitukset suoratoimituspisteistä

Myyrmäen apteekin kuusi reseptien suoratoimituspistettä takaavat, että saat lääkkeesi nopeasti. Tarvittaessa voit istahtaa hetkeksi lepuuttamaan jalkojasi odotustuolille, vapaita paikkoja löytyy aina. Meiltä saat asiantuntevan opastuksen lääkkeiden parhaiten tehoavaa ja turvallista käyttöä varten. Voit jutella kaikista lääkkeisiisi liittyvistä kysymyksistä luottamuksellisesti pätevän henkilökuntamme kanssa.

Tarkistamme myös käyttämiesi lääkkeiden yhteisvaikutukset haitallisten sivuvaikutusten eliminoimiseksi.

Ovensuukassoilla ostosten maksaminen sujuu kätevästi. Meillä kelpaavat käteisen lisäksi Visa, Mastercard ja American express -maksukortit.

Kattava tuotevalikoima itsehoitotuotteita

Apteekkimme itsehoitolääkkeiden ja muiden vapaakaupan tuotteiden, kuten esimerkiksi apteekkikosmetiikan, valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Henkilökuntamme avustaa sinua mielellään myös reseptivapaiden valmisteiden valinnassa, jolloin löydät helpommin tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet.

Koneellinen annosjakelu

Asiakkaan säännöllisesti käyttämien lääkkeiden annoskohtainen jakaminen kahden viikon erissä. Annosjakelupalveluun liittyy kokonaislääkityksen tarkistus ennen palvelun aloittamista. Annosjakelupalvelusta löytyy lisätietoja Anja-annosjakelupalvelun nettisivuilta. Annosjakelu on maksullinen palvelu.

Apteekin yhteyshenkilöt

Myyrmäen apteekissa on diabetesyhteyshenkilö, joka on perehtynyt ja kouluttautunut erityisesti tämän kansantaudin hoitoon. Tämän ammattitaidon ansiosta saat apteekistamme terveyttäsi edistävää tukea ja lääkehoidon opastusta oman tilanteesi mukaisesti.

Varmennekorttien rekisteröintipiste

Myyrmäen apteekki toimii sote-varmennekorttien rekisteröintipisteenä apteekkilaisille. Rekisteröintipiste toimii vain ajanvarauksella ja lähinnä arkisin päiväsaikaan. Katso tarkemmin sivulta Rekisteröintipiste.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Tuo kotonasi olevat lääkejätteet apteekkiin, me toimitamme ne edelleen ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksuton ja tarkoitettu yksityishenkilöille. Katso lisätietoja HSY:n sivuilta, josta löytyy ohjeet myös yrityksiä varten.

Lajittele lääkkeet näin:

  • Poista tabletit alkuperäispakkauksista ja pakkaa ne läpinäkyvään muovipussiin
  • Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan
  • Elohopeakuumemittarit erillään tiiviiseen pakkaukseen pakattuna
  • Jodia sisältävät lääkkeet erillään
  • Ruiskut ja neulat erillään

Aukioloajat

Palvelemme:
ma-pe 8-21, la 8-20 ja su 10-20

 

 

Yhteystiedot

Jönsaksentie 6, Myyrinpuhos,
Myyrmäki, 01600 Vantaa

Puh.
(09) 530 6340
(09) 530 63444 (lääkärit)