Palvelut

Reseptin toimitukset suoratoimituspisteistä

Myyrmäen apteekin kuusi reseptien suoratoimituspistettä takaavat, että saat lääkkeesi nopeasti. Tarvittaessa voit istahtaa hetkeksi lepuuttamaan jalkojasi odotustuolille, vapaita paikkoja löytyy aina. Meiltä saat asiantuntevan opastuksen lääkkeiden parhaiten tehoavaa ja turvallista käyttöä varten. Voit jutella kaikista lääkkeisiisi liittyvistä kysymyksistä luottamuksellisesti pätevän henkilökuntamme kanssa.

Tarkistamme myös käyttämiesi lääkkeiden yhteisvaikutukset haitallisten sivuvaikutusten eliminoimiseksi.

Ovensuukassoilla ostosten maksaminen sujuu kätevästi.

Kattava tuotevalikoima itsehoitotuotteita

Apteekkimme itsehoitolääkkeiden ja muiden vapaakaupan tuotteiden, kuten esimerkiksi luontaistuotteiden valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Henkilökuntamme avustaa sinua mielellään myös reseptivapaiden valmisteiden valinnassa, jolloin löydät helpommin tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet.

Koneellinen annosjakelu

Asiakkaan säännöllisesti käyttämien lääkkeiden annoskohtainen jakaminen kahden viikon erissä. Annosjakelupalveluun liittyy kokonaislääkityksen tarkistus ennen palvelun aloittamista.

Apteekin yhteyshenkilöt

Myyrmäen apteekissa on diabetesyhteyshenkilö, joka on perehtynyt ja kouluttautunut erityisesti tämän kansantaudin uusimpien menetelmien mukaiseen hoitoon. Tämän ammattitaidon ansiosta saat apteekistamme terveyttäsi edistävää tukea ja lääkehoidon opastusta oman tilanteesi mukaisesti.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Tuo kotonasi olevat lääkejätteet apteekkiin, me toimitamme ne edelleen ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta.

Lajittele lääkkeet näin:

  • Poista tabletit alkuperäispakkauksista ja pakkaa ne läpinäkyvään muovipussiin
  • Elohopeakuumemittarit erillään
  • Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan
  • Jodia sisältävät lääkkeet erillään
  • Ruiskut ja neulat erillään

Aukioloajat

Palvelemme normaalisti:
Ma–pe 8–22, la 8–20, su 10–20

Yhteystiedot

Jönsaksentie 6, Myyrinpuhos,
Myyrmäki, 01600 Vantaa

Puh.
(09) 530 6340
(09) 530 63444 (lääkärit)